НАГ с удължено приемното време за граждани и фирми от 1-ви февруари 2017-та година

липсва
Дата на публикуване: 12.12.2016

С цел подобряване на обслужването, постепенно въвеждане на електронни услуги  и съкращаване на административното време за приключване на преписките в НАГ, от 01.02.2017 година се правят следните промени в приемното време на Направлението:

1.Удължава се приемното време за граждани и фирми всеки  четвъртък от 13.00 до 17.00 часа. Директорите на дирекции ще приемат всеки първи и трети четвъртък от месеца. Главният архитект на Столична община ще приема след предварително записване на тел. 02 9238310 по ред, оповестен  в сайта на направлението тук .

 2. Отменя се приемното време в понеделник. 

3. За Ваше улеснение е осигурена възможност да проверите движението на преписките си по интернет. В долния ляв ъгъл на стикера с входящия Ви номер е изписан уникален код, с който може да влезете в системата през нашия сайт https://www.sofia-agk.com/ и да проверите статуса на преписката. Това ще Ви спести необходимостта да идвате лично в приемно време, а на нашите служители ще осигурят повече експертно време за работа по документите, което се надяваме, че ще доведе до осезателно съкращаване на сроковете.