НАГ с награда от Конкурса за добри практики

липсва
Дата на публикуване: 14.01.2022

Направление „Архитектура и градоустройство“, Столична община получи Грамота от „Института по публична администрация“, който ежегодно организира Конкурс за добри практики и иновации от дейността на администрацията“, в категорията "Технологични решения за открито управление и административно обслужване". Целта на конкурса е да бъдат насърчени администрациите, които прилагат добри и иновативни практики да споделят своите успехи. Така добрите решения и практики могат да се превърнат в общодостъпни инструменти за постигане на по-високо качество в административната дейност.

В тазгодишният конкурс Направление „Архитектура и градоустройство“ е отличено с награда за участие с мобилното приложение NAG.Mobile от общо 47 предложения за участие.

Nag. Mobile е мобилно приложение, разработено от Направление "Архитектура и градоустройство", достъпно за потребители на Android и IOS, което  включва инструменти за визуализация на данни от планове за регулация, кадастрална карта, зони на строителни граници, аерофото заснемане, административни карти, влeзли в сила административни актове и инструменти за GPS локация.

Можете да изтеглите информация за  добавени данни за застрояване, паметници на културата и ОУП.
Необходимо е да изтеглите последния update на мобилното приложение, ако не сте го направили след 08.12.2020 г.
NAG.Mobile можете да изтеглите от App Store - https://apps.apple.com/bg/app/nag-mobile/id1523455014
kакто и от Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=nag.mobile&hl